Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Nemate bankomat u vašoj blizini?
Nemate bankomat u vašoj blizini?

Banke

Bankomat kao usluga; upravljanje i rad sa vašom mrežom bankomata

Bankomat se razvija, od svoje tradicionalne uloge isplate gotovine do potpuno pokrivenog kanala samopousluživanja. Tehnologija pruža platform za graženje inovativnih usluga koje menjaju model interakcije, širinu i dubinu ponuđenih usluga, kao i raspoloživost nivoa usluga i bezbednosne osobine.

Sa našim predlogom bankomata kao usluge, nudimo bankama i finansijskim institucijama jedan način da napreduju zahvaljujući našoj tehnologiji, našoj globalnoj mreži bankomata i našoj dugogodišnjoj stručnosti u radu, kako bi se postigla efikasnost u troškovima i maksimalan doživljaj korisnika.

Takođe nudimo sveobuhvatne pakete usluga koji obuhvataju kontrolisane usluge za bankarsku mrežu bankomata, povezanost sa našom nezavisnom mrežom bankomata uz pomoć naših Ugovora o učestvovanju u mreži i mogućnost kupovine bankarskih bankomata uz Program kupovine sredstava .

UGOVOR O UČESTVOVANJU U MREŽI

Naše banke i partneri finansijske institucije mogu da koriste pristup našim Mrežama bankomata preko fleksibilnih Ugovora o učestvovanju u mreži.

OUTSORSING U VEZI SA BANKOMATIMA

Takođe se nude i mogu da se integrišu u naš portfolio i globalni ugovori sa trgovcima i različite usluge

PROGRAM NABAVKE SREDSTAVA

Nude se brojni benefiti u optimizaciji troškova i plasmanu na tržištu.

Kontakt
Broj telefona

Pretraživanje