Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Nemate bankomat u vašoj blizini?
Nemate bankomat u vašoj blizini?

Aerodromi & Putnički operateri

Odlasci ili dolasci; gotovina je pri ruci za sve putnike

Gotovina je još uvek glavni izbor plaćanja za putnike, zato zašto ne biste ponudili pristup gotovini baš onda kada je potrebna, uz pomoć multifunkcionalnih bankomata .

Mi smo vodeći operator bankomata za aerodrome u Evropi, sa preko 600 bankomata na 145 međunarodnih aerodrome, koji su nama dali poverenje zbog naše operativne veštine i atraktivnog predloga. Naše usluge sa on-site bankomatima obuhvataju izdavanje više valuta, dinamičnu konverziju valute, podizanje novca bez kartice, oglašavanje preko bankomata i drugo.

Benefiti za aerodrome i turističke operatore:

Naši bankomati mogu da se nađu na aerodromima, železničkim stanicama, autobuskim stanicama i kod glavnih putničkih operatera.

This image has an empty alt attribute; its file name is UK-Airport-and-Travel-Hub-Page-Photo.jpg

Zadovoljstvo nam je što smo izabrali Euronet za raspoređivanje i rad bankomata na našim aerodromima, kako pored vazduha, tako i na kopnu. Veliko znanje, iskustvo, snažna korisničko-centrična orijentacija Eurontovog tima rezultirali su brzim raspoređivanjem najmodernijih bankomata koji se fokusiraju na stalnu dostupnost i obezbeđivanje savremenih finansijskih proizvoda u korist naših klijenata.


ANA – Aeroportos de Portugal

UGOSTITELJSTVO I ODMARALIŠTA

Uz ponudu on-site pristupa gotovini, vaši korisnici će verovatno ostati duže i uživati u prednostima vaših objekata.

PRODAJA NA MALO

Naša ATM rešenja su razvijena tako da rade za sve trgovce na malo… male ili srednje prodavce ili velike trgovinske lance na više lokacija.

PROIZVODI

Naši stručnjaci za prodaju će raditi sa vama u nalaženju najboljeg rešenja za vaše poslovanje uključujući raznovrsni obim usluga koje imamo.

KONTAKT

Želite da znate više? Popunite naš online obrazac i mi ćemo vam dati povratnu informaciju u najkraćem mogućem roku.

Kontakt
Broj telefona

Pretraživanje