Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Nemate bankomat u vašoj blizini?
Nemate bankomat u vašoj blizini?

ATM rešenja za svakog

Euronet EFT ATM rešenja su dizajnirana da služe širokom obimu firmi u privatnom sektoru i stvoreni su tako da se uklope u vaše poslovno okruženje, služeći vama i potrebama vaših korisnika za gotovinom.

Kao kupac Euronet EFT bankomata dobićete savršeno iskustvo, gde ćemo mi preuzeti odgovornost za:

Bankomati koje mi nudimo dizajnirani su da rade sa velikim ili malim firmama, i koji god tip bankomata da vam se nudi, biće prilagodjen najnovijoj tehnologiji, savremenim softverom, vodećom industrijskom funkcionalnošću, kao što su DIP čitači kartica (koji štite kartice od “gutanja”) i potencijal za bezkontaktni rad.

Naši bankomati mogu da se nađu u raznovrsnim komercijalnim sektorima, od malih i srednjih trgovina na malo do velikih lanaca za prodaju na malo; u trgovinskim centrima, samoposlugama, hotelima, putničkim centrima kao što su aerodromi, železničke stanice i luke. Mi takodje radimo u gradskim centrima i radimo sa lokalnim opštinama kako bismo obezbedili usluge bankomata za udaljenije i seoske lokacije gde banke svoje poslovanje uklanjaju ili zatvaraju.

BANKE

Uz našu dragocenu ponudu Bankomata-kao-Usluge i uz pomoć naše tehnologije nudimo bankama i finansijskim institucijama (FI) da se razvijaju.

UGOSTITELJSTVO I ODMARALIŠTA

Uz ponudu on-site pristupa gotovini, vaši korisnici će verovatno ostati duže i uživati u prednostima vaših objekata.

AERODROMI I PUTNIČKI CENTRI

Naše on-site usluge sa bankomatima uključuju isplatu više vrsta valuta, dinamičnu konverziju deviza, podizanje novca bez kartica, oglašavanja na bankomatu i drugo.

PRODAJA NA MALO

Naša ATM rešenja su razvijena tako da rade za sve trgovce na malo… male ili srednje prodavce ili velike trgovinske lance na više lokacija.

Kontakt
Broj telefona

Pretraživanje