Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Nemate bankomat u vašoj blizini?
Nemate bankomat u vašoj blizini?

Prodaja na malo

Svakome je potrebna gotovina … neka vaše poslovanje bude u centru pažnje

Da li ste znali da je gotovina još uvek glavni izbor za plaćanje? Danas se korisnici isključivo oslanjaju na bankomate da bi zadovoljili svoje potrebe za gotovinom. Tehnologija se razvila na takve načine da je bankomat sada više od isporučioca gotovine i redefiniše se tržište bankomata. Euronet EFT vam pruža priliku da iskoristite mogućnosti koje nudi novi landscape bankomata.

Naša rešenja bankomata su tako stvorena da rade za svakog prodavca na malo … malog ili srednjeg, ili za velike lance na više lokacija.

Naši bankomati se mogu naći u  prodavnicama poklona, novinarnicama, samoposlugama, dragstorima, apotekama, tržnim centrima i dr.

MALI I SREDNJI TRGOVCI NA MALO

Nudimo dodatne usluge vašim korisnicima

Mali i srednji trgovci na malo svakodnevno svedoče o popularnosti gotovine kroz konstantno korišćenje gotovine od strane njihovih korisnika. Posebno, zato što se kupovine malih proizvoda još uvek obavljaju gotovinom. Ovi bankomati nude korisnicima dragocen pristup njihovoj gotovini i privlače nove potrošače u vaše poslovanje.

Naši bankomati maksimiziraju svaki pedalj poslovnog prostora, zauzimajući vrlo malo prostora. Naše solucije Fasadnih bankomata, Unutrašnjih bankomata, ili Spoljnih bankomata, biće pojedinačno prilagođeni vašem prostoru, ograničenjima i zahtevima, koristeći najnoviju tehnologiju i bezbednosne mere koje garantuju korisniku dobro iskustvo, pridržavajući se strogih standarda.

Benefiti za vašeg trgovca :

Otkrili smo da su profesionalni, efikasni i pouzdani i rado ih preporučujemo!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

VELIKI TRGOVCI NA MALO I LANCI

Sopstveno bankarstvo u vašim prostorijama

Veliki trgovci na malo, sa jednom ili više lokacija, imaju koristi od instaliranja bankomata u okviru prostorija. Naša rešenja bankomata nude pouzdan, pogodan i lak pristup gotovini u okviru okruženja kojem korisnici veruju – vaših prostorija. Ovo će rezultirati većom prodajom i korisnicima koji ponovo dolaze jer veruju u vaše poslovanje i usluge koje im se pružaju! Zajedno sa našim standardnim end-to-end podizanjem gotovine, troškovi vašeg upravljanja gotovinom će se smanjiti, dozvoljavajući vašim radnicima da se koncentrišu na njihovu primarnu funkciju – usluživanje vaših korisnika.

Korist za trgovca:

UGOSTITELJSTVO I ODMARALIŠTA

Uz ponudu on-site pristupa gotovini, vaši korisnici će verovatno ostati duže i uživati u prednostima vaših objekata.

AERODROMI I PUTNIČKI CENTRI

Naše on-site usluge sa bankomatima uključuju isplatu više vrsta valuta, dinamičnu konverziju deviza, podizanje novca bez kartica, oglašavanja na bankomatu i drugo.

PROIZVODI

Naši stručnjaci za prodaju će raditi sa vama u nalaženju najboljeg rešenja za vaše poslovanje uključujući raznovrsni obim usluga koje imamo.

KONTAKT

Želite da znate više? Popunite naš online obrazac i mi ćemo vam dati povratnu informaciju u najkraćem mogućem roku.

Kontakt
Broj telefona

Pretraživanje