Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Uspostavite saradnju sa liderom u ATM biznisu
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Povećajte svoj prihod uz bankomat
Nemate bankomat u vašoj blizini?
Nemate bankomat u vašoj blizini?

Pristup gotovini kadgod i gdegod je to vama potrebno

Jeste li se ikada zapitali koliku vrednost bi bankomat mogao da donese vašem poslovanju ili zajednici ?

Svakome su potrebni izbori plaćanja. Gotovina je jedan od njih. A sa bankama koje zatvaraju svoje filijale, pristup gotovini postaje sve teži.

Opsluživanjem globalne mreže hiljada bankomata, Euronetov segment Elektronskog Prenosa Novca (“EFT”) obezbeđuje opsežna rešenja obrade elektronskog plaćanja. Njegovi proizvodi i usluge daju multifunkcionalna rešenja sa bankomatima, koja nude jasne koristi korisnicima, firmama, bankama, i opštinama. Naša je misija da obezbedimo siguran pristup gotovini i druge usluge plaćanja milionima korisnika širom sveta u gradskim i seoskim zajednicama.


PRIVATNE FIRME

Euronet EFT bankomati su dizajnirani da opslužuju širok spektar sektora u privatnom biznisu.

OPŠTINE

Uz naš Program “Bankomati u zajednici” , smanjujemo potrebu u seoskim zajednicama da se putuje u veće gradove, time što obezbeđujemo dragocene usluge isplate gotovine, baš u centru vaše zajednice.

BANKE

Uz našu dragocenu ponudu Bankomata-kao-Usluge i uz pomoć naše tehnologije nudimo bankama i finansijskim institucijama (FI) da se razvijaju.

Mi danas gradimo finansijsku tehnologiju sutrašnjice, kako bismo unapredili našu globalnu zajednicu I svet povezali kroz finansijsku participaciju

Kontakt
Broj telefona

Pretraživanje